Over ons

Wie zijn we en wat doen we

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van bloemen en groen. Onze missie is het zoeken van authentieke exclusieve bloemen en deze beschikbaar maken voor de groothandel.

Ontmoet het team en kom in direct contact.

Wij staan altijd voor je klaar. Heb je advies nodig over producten of wil je een bestelling plaatsen? Neem contact op met iemand binnen ons team om dit direct te regelen.

Joost Petri

oprichter / inkoper/ verkoper


Handelen zit bij mij in het bloed. Ik heb dat van mijn ouders meegekregen. Tijdens mijn Rechtenstudie kwam ik aanraking met de bloemenhandel en ik was meteen verkocht. Na een aantal jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 2016 met Starline Flowers begonnen.


T: +31 6 12 56 37 38
E: joost@starlineflowers.com

Wesley van Klaveren

oprichter / inkoper / verkoper


De handel pakte ik als jonge jongen al op hier op Rijnsburg. Dat was met fruit verkopen langs de deuren, momenteel ben ik 32 jaartjes jong en zit ik zo'n 17 jaar in de bloemenbranche. hier en daar heb ik veel ervaring opgedaan waardoor ik besloot om een eigen zaak te gaan starten. tot dusver is mijn ambitie om door te groeien met Starline Flowers.


T: +31 6 12 56 36 61
E: wesley@starlineflowers.com
Hoge kwaliteit

Persoonlijk contact

Scherpe prijzen

Snelle levering

demo

Nieuwsgierig naar de webshop?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.