Over ons

Wie zijn wij en wat doen we

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het importeren als lokaal vergaren van bloemen en groen. Onze missie is het zoeken van authentieke exclusieve bloemen en deze beschikbaar maken voor de groothandel.

Ontmoet het team en kom in direct contact.

Wij staan altijd voor u klaar. Heb je advies nodig over producten of wilt u een bestelling plaatsen? Neem contact op met iemand binnen ons team om dit direct te regelen.

Joost Petri

Inkoper/ verkoper


Handelen zit bij mij in het bloed. Ik heb dat van mijn ouders meegekregen. Tijdens mijn Rechtenstudie kwam ik aanraking met de bloemenhandel en ik was meteen verkocht. Na een aantal jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 2016 met Starline Flowers begonnen.


T: +31 6 12 56 37 38
E: joost@starlineflowers.com

Wesley van Klaveren

Inkoper / verkoper


De handel pakte ik als jonge jongen al op hier op Rijnsburg. Dat was met fruit verkopen langs de deuren, momenteel ben ik 32 jaartjes jong en zit ik zo'n 17 jaar in de bloemenbranche. hier en daar heb ik veel ervaring opgedaan waardoor ik besloot om een eigen zaak te gaan starten. tot dusver is mijn ambitie om door te groeien met Starline Flowers.


T: +31 6 12 56 36 61
E: wesley@starlineflowers.com

Charles Cornet

Inkoper / verkoper


Ik voel me als een vis in het water tussen alle kwekers . Dit is ook mijn kracht! Ik onderhoud graag goede relaties op basis van vertrouwen en transparantie. Ik woon met mijn gezin in Boskoop, wat ook voor mijn kwekersbestand een groot voordeel is.


T: +31 6 83 66 49 85
E: charles@starlineflowers.com

Cees Heemskerk

Inkoper / verkoperT:
E:

Bjorn van Iterson

Inkoper / verkoperT:
E:

SjorsT:
E:
Hoge kwaliteit

Persoonlijk contact

Scherpe prijzen

Snelle levering

demo

Nieuwsgierig naar de webshop?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.